Ønsker du å bli en kursutvikler og tilbyder?

Bygg opp ditt navn og rykte med eStudie

Vi søker etter flere kursutviklere som kan bistå oss i å utvikle flere og bedre nettbaserte kurs.

Vi gir deg muligheten til å utvikle dine egne kurs for din egne målgruppe og vi stiller vår kursplattform til din rådighet, slik at du ikke trenger å kunne noe som helst om det tekniske rundt utviklingen.

Når kurset er ferdig utviklet blir det markedsført sammen med våre øvrige kurs mot mer enn 1 million lesere som årlig leser artiklene til eStudie.no. Det eneste kravet er at du legger ut faglitteratur som inngår i kurset på nettsidene til eStudie.no. Du beholder 80% av inntektene kurset genererer.

Hvordan bli en kursutvikler/tilbyder?

Informasjon om hvordan du kan bli en del av vårt team

Please logg inn to send your request!
Vi har ingen formelle krav til deg, bortsett fra at du må være en kompetent person som har den teoretiske kompetansen som kreves for det kurset du ønsker å ta ansvaret for. Vi vil gå igjennom din CV og ha en telefonsamtale med deg for å avgjøre dine faglige kvalifikasjoner.
Som kursutvikler står du fritt til å utvikle akkurat de kursene du måtte ønske. Det eneste vi krever er at du lager et kurs om et kursområde som vi idag ikke har. Dette krever at du utvikler alle prøvene, forelesningene, faglitteraturen og læremateriellet du ellers ønsker å benytte. Send oss noen ord om din kompetanse og hvilke kurs du ønsker å utvikle.
Som kursutvikler jobber du som en freelancer (hvis privatperson) eller selvstendig næringsdrivende (selskap). 80% av inntektene kursene du utvikler genererer beholder du selv og er din betaling for utviklingen av kurset.