Denne personvernerklæringen gjelder for nettsidene til e-læringsportalen eStudie og forklarer deg hvilken informasjon vi samler inn om deg, hvorfor vi gjør det, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Behandlingsansvarlig

Tropene Ltd ved ansvarlig redaktør for eStudie, heretter bare kalt eStudie, er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn via nettsidene eStudie.no og eStudier.no.

Behandlingsgrunnlag

Det er frivillig å oppgi informasjonen vi spør om. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene vi spør om kan vi være forhindret fra å gi deg tjenesten du ønsker å bestille eller få hjelp med.

Hvilke opplysninger samles vi inn og hvordan bruker vi opplysningene?

eStudie samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Vi samler kun inn de opplysningene som er nødvendig for å levere de tjenestene du bestiller og beskytte portalen vår mot uautorisert tilgang.

Brukerinformasjon

Bestiller du et abonnement via eStudie.no eller et nettbasert kurs via eStudier.no samler vi inn navn, e-postadresse, fakturaadresse (hvis oppgitt), hva som bestilles, beløp, bestillingsdato, brukernavn, passord, IP-adresse, samt start- og stoppdato for avtalen. I tillegg lagres din IP-adresse og tidspunktet hver gang du logger inn og ut av nettsidene våre. Denne informasjon bruker vi til å levere og sikre de bestilte tjenestene til deg. Informasjonen lagres så lenge kundeforholdet eksisterer og i inntil 1 år etter at kundeforholdet ble avsluttet. Deretter slettes alle data.

Løpende dialoginformasjon

Kontakter du oss via våre kontaktskjemaer, chat-kanal e.l. lagres datoen, innholdet i henvendelsen og din e-postadresse til henvendelsen er ferdigbehandlet. Informasjonen bruker vi for å identifisere og kommunisere med deg og lagre i inntil 1 år før de manuelt slettes.

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å besøke vår nettsteder samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler (cookies) som lagres på din harddisk for å gi deg en bedre brukeropplevelse, optimalisere tjenestene og måle trafikken til sidene våre. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger og slettes automatisk av din enhet (datamaskin/smarttelefon) etter 30 dager.

Analyseverktøy

Vi samler inn brukerstatistikk via Google Analytics. Et analyseverktøy som måler blant annet antall besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvor du kom fra, hvor lenge et besøk varer og om du besøkte sidene med en datamaskin eller smarttelefon. Disse dataene samles kun inn i aggregert form, slik at ikke statistikken inneholder noen form for informasjon som kan knyttes direkte til deg som en identifisert person.

Særlig om markedsføring

Dersom du har et aktivt kundeforhold med oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og kurs via e-post, telefon, SMS, post/brev og sosiale medier.

Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette når du meldte deg på nyhetsbrevet, prøvde en av våre tjenester eller deltok på et av våre andre markedsføringstiltak. Ingen e-postadresser kjøpes eller leveres av tredjepartsleverandør eller deles med andre.

Nyhetsbrevene inneholder kun din e-postadresse, uten informasjon om ditt navn e.l. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av våre nyhetsbrev gjennom avmeldingslinken i alle nyhetsbrev utsendelser. Når du gjør dette slettes all lagret informasjon om denne e-postadressen.

Tilgang til og deling av informasjon

Opplysningene som samles inn benyttes kun av eStudie sine medarbeidere. Ikke noe informasjon utleveres til eller deles med andre tredjeparter.

Sikker linje

Alle opplysninger som overføres mellom din datamaskin/mobil og vår server foregår over sikker kryptert linje (SSL). Løsningen tilsvarer sikkerheten som er brukt i nettbankene.

Lagring og sikring av data

Våre servere er lokalisert i Norge og alle data lagres i Norge. Vi tar sikring av såvel dine som våre data svært alvorlig, men av sikkerhetshensyn kan vi ikke fortelle deg hvilke tiltak vi har gjort for å sikre dem. For å unngå datatap tar vi daglig en fullstendig kryptert sikkerhetskopi av alle data. 

Lovverk og dine rettigheter

eStudie følger norsk lovgivning knyttet til personvern og andre spørsmål knyttet til sidene våre.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å:

  • be om tilgang til opplysningene som er lagret om deg
  • be om retting av opplysninger som er uriktige om deg
  • be om sletting av opplysninger om deg
  • be om begrensning av behandling
  • protestere mot at opplysninger blir behandlet
  • be om utlevering av opplysninger til seg selv eller til andre (dataportabilitet)
  • trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling
  • klage til Datatilsynet i Norge (eller tilsvarende organ der den registrerte bor eller der regelbrudd har funnet sted) på behandling av personopplysninger

Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet dersom du mener eStudie ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om eStudies personvernerklæring, kan du kontakte oss på:

Telefon (+47) 21 38 04 43
E-post: redaksjonen@estudie.no