Kjetil Sander

“Etter å ha vært Norges ledende e-læringsportal de siste 16 årene, ønsker vi nå å bli Norges ledende nettbasert kursportal også.”

– Kjetil Sander, Grundlegger


Kort om eStudier.no

eStudier.no er kursdelen til eStudie.no; – Norges ledende e-læringsportal innen merkantile fag.

estudie-estudier

Alle våre kurs er nettbaserte og basert på selvstudier. De er også utledet av artikkelseriene til eStudie.no og utviklet for å gi deg de kvalifikasjonene og kompetansen du trenger for å nå dine mål.

Etter at du har bestått alle prøven som inngår i kurset får du et elektronisk kursbevis som dokumentasjon på at kurset er tatt og bestått. Se våre Studentbetingelser for nærmere informasjon om kursbetingelsene.

Se vår kursoversikt for å få en oversikt over hvilke kurs vi arrangerer og ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål.

Vår historie

Kunnskapssenteret.com ble etablert av Kjetil Sander i 2001. Portalen inneholdt da alle kompendiene han hadde skrevet under studietiden ved NMH/BI. I 2016 skiftet portalen navn til eStudie.no. Portalen inneholdt da 2700 fagartikler, nærmere 200 artikkelserier og 100 e-bøker. 1. januar 2018 ble eStudier.no lansert for å være en kursportal som bygger på faglitteraturen til eStudie.no.

Siden vi begynte å måle besøkstallene via Google  Analytics har eStudie.no hatt godt over 1 million sidevisninger hvert år. Dette gjør oss til Norges mest besøkte e-læringsportal innen merkantile fag og med så mange fagartikler er vi også Norges klart største e-læringsportal.